Skip to main content
Početna
O repozitoriju
Kontakt
Upute i priručnici
English
RUNIOS
Repozitorij Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Pregledavanje
Prema autoru
Prema godini
Prema organizacijskoj jedinici
Prema području
Prema vrsti rada
Prema repozitorijima
Svih dokumenata
Više...
Napredno pretraživanje
Pohranjivanje
Search Term
ovaj repozitorij
sve repozitorije u Dabru
Martina Antunović (popis objekata)
Izvoz zapisa
maks. 1000 zapisa
RIS
BibTeX
CSV
TSV
maks. 100 zapisa
PDF
Prikaži radove sa ostalih repozitorija
Autorski radovi
(3)
Aflatoxin M1 in milk and dairy products – A mini review
Antunović, Martina; Tomas, Marija Kovač; Šarić, Antonija; Lučan Čolić, Mirela; Babić, Jurislav; Kovač, Tihomir
Rad u časopisu / Znanstveni rad - Pregledni rad
Datum objave publikacije: 15.12.2022.
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Utjecaj nanočestica fulerenola na sekundarni metabolizam plijesni Aspergillus flavus tijekom uzgoja uz izloženost VIS svjetlu
Antunović, Martina
Diplomski rad
Datum obrane: 30.09.2020.
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Velvet kompleks - regulator sekundarnog metabolizma plijesni roda Aspergillus
Antunović, Martina
Završni rad
Datum obrane: 03.09.2018.
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Vođeni / mentorirani radovi
(7)
Primjena brašna pogače lana kao zamjene za mlijeko u prahu u proizvodnji sladoleda
Barić, Kristina
Diplomski rad
Datum obrane: 08.07.2024.
Funkcija: pomoć pri izradi, neposredni voditelj
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Senzorska svojstva i prihvatljivost sladoleda s dodatkom pogače lješnjaka i industrijske konoplje
Šoštarić, Jelena
Diplomski rad
Datum obrane: 14.06.2024.
Funkcija: pomoć pri izradi, neposredni voditelj
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Utjecaj zamjene mlijeka u prahu pogačom lješnjaka na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda
Olujić, Karla
Diplomski rad
Datum obrane: 24.05.2024.
Funkcija: pomoć pri izradi, neposredni voditelj
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Primjena računalne analize slike za određivanje svojstava topljenja sladoleda
Horki, Dario
Diplomski rad
Datum obrane: 26.10.2023.
Funkcija: pomoć pri izradi, neposredni voditelj
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Reološke karakteristike sladoledne smjese s dodatkom kurkume i crnog papra
Nikolić, Tihana
Diplomski rad
Datum obrane: 25.10.2023.
Funkcija: pomoć pri izradi, neposredni voditelj
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva industrijskih sireva dozrijevanih u kolutu
Strmota, Magdalena
Diplomski rad
Datum obrane: 03.10.2023.
Funkcija: pomoć pri izradi, neposredni voditelj
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Utjecaj dodatka pogače industrijske konoplje na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda
Puškadija, Izabela
Diplomski rad
Datum obrane: 29.09.2023.
Funkcija: pomoć pri izradi, neposredni voditelj
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima: