diplomski rad
Utjecaj dodatka brašna uljne pogače lješnjaka na kvalitetu čajnog peciva bez glutena
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. urn:nbn:hr:109:187405

Selak-Zeljko, Barbara
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica

Citirajte ovaj rad

Selak Zeljko, B. (2024). Utjecaj dodatka brašna uljne pogače lješnjaka na kvalitetu čajnog peciva bez glutena (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:187405

Selak Zeljko, Barbara. "Utjecaj dodatka brašna uljne pogače lješnjaka na kvalitetu čajnog peciva bez glutena." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:187405

Selak Zeljko, Barbara. "Utjecaj dodatka brašna uljne pogače lješnjaka na kvalitetu čajnog peciva bez glutena." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:187405

Selak Zeljko, B. (2024). 'Utjecaj dodatka brašna uljne pogače lješnjaka na kvalitetu čajnog peciva bez glutena', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:187405

Selak Zeljko B. Utjecaj dodatka brašna uljne pogače lješnjaka na kvalitetu čajnog peciva bez glutena [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 19.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:187405

B. Selak Zeljko, "Utjecaj dodatka brašna uljne pogače lješnjaka na kvalitetu čajnog peciva bez glutena", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:187405

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.