prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj zamjene mlijeka u prahu pogačom lješnjaka na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda
Embargo period 2025-10-01
master's thesis
Utjecaj zamjene mlijeka u prahu pogačom lješnjaka na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. urn:nbn:hr:109:300514

Olujić, Karla
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Milk Technology

Cite this document

Olujić, K. (2024). Utjecaj zamjene mlijeka u prahu pogačom lješnjaka na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:300514

Olujić, Karla. "Utjecaj zamjene mlijeka u prahu pogačom lješnjaka na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:300514

Olujić, Karla. "Utjecaj zamjene mlijeka u prahu pogačom lješnjaka na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:300514

Olujić, K. (2024). 'Utjecaj zamjene mlijeka u prahu pogačom lješnjaka na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 07 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:300514

Olujić K. Utjecaj zamjene mlijeka u prahu pogačom lješnjaka na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2024 July 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:300514

K. Olujić, "Utjecaj zamjene mlijeka u prahu pogačom lješnjaka na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:300514

Please login to the repository to save this object to your list.