završni specijalistički
Primjena dodataka prehrani u trudnica s područja Federacije Bosne i Hercegovine
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. urn:nbn:hr:109:873699

Gurda, Selma
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu

Citirajte ovaj rad

Gurda, S. (2021). Primjena dodataka prehrani u trudnica s područja Federacije Bosne i Hercegovine (Završni specijalistički). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:873699

Gurda, Selma. "Primjena dodataka prehrani u trudnica s područja Federacije Bosne i Hercegovine." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:873699

Gurda, Selma. "Primjena dodataka prehrani u trudnica s područja Federacije Bosne i Hercegovine." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:873699

Gurda, S. (2021). 'Primjena dodataka prehrani u trudnica s područja Federacije Bosne i Hercegovine', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:873699

Gurda S. Primjena dodataka prehrani u trudnica s područja Federacije Bosne i Hercegovine [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:873699

S. Gurda, "Primjena dodataka prehrani u trudnica s područja Federacije Bosne i Hercegovine", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:873699

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.