diplomski rad
Uklanjanje arsena iz vode adsorpcijom na modificiranu ljusku kakaovog zrna
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. urn:nbn:hr:109:296171

Triplat, Ana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
Katedra za fundamentalnu kemiju

Citirajte ovaj rad

Triplat, A. (2020). Uklanjanje arsena iz vode adsorpcijom na modificiranu ljusku kakaovog zrna (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:296171

Triplat, Ana. "Uklanjanje arsena iz vode adsorpcijom na modificiranu ljusku kakaovog zrna." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:296171

Triplat, Ana. "Uklanjanje arsena iz vode adsorpcijom na modificiranu ljusku kakaovog zrna." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:296171

Triplat, A. (2020). 'Uklanjanje arsena iz vode adsorpcijom na modificiranu ljusku kakaovog zrna', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 08.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:296171

Triplat A. Uklanjanje arsena iz vode adsorpcijom na modificiranu ljusku kakaovog zrna [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 08.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:296171

A. Triplat, "Uklanjanje arsena iz vode adsorpcijom na modificiranu ljusku kakaovog zrna", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:296171

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.