Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju voća i povrća
Ižaković, M. (2013). Antioksidativna aktivnost ružmarina, cimeta i bosiljka (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:707774
Ižaković, Maja. "Antioksidativna aktivnost ružmarina, cimeta i bosiljka." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:707774
Ižaković, Maja. "Antioksidativna aktivnost ružmarina, cimeta i bosiljka." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:707774
Ižaković, M. (2013). 'Antioksidativna aktivnost ružmarina, cimeta i bosiljka', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 10.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:707774
Ižaković M. Antioksidativna aktivnost ružmarina, cimeta i bosiljka [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 10.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:707774
M. Ižaković, "Antioksidativna aktivnost ružmarina, cimeta i bosiljka", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:707774