prikaz prve stranice dokumenta Primjena reverzne osmoze u pripremi vode za prehrambenu industriju
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Primjena reverzne osmoze u pripremi vode za prehrambenu industriju
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. urn:nbn:hr:109:113938

Topić, Ivanka
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
Katedra za fundamentalnu kemiju

Citirajte ovaj rad

Topić, I. (2009). Primjena reverzne osmoze u pripremi vode za prehrambenu industriju (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:113938

Topić, Ivanka. "Primjena reverzne osmoze u pripremi vode za prehrambenu industriju." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:113938

Topić, Ivanka. "Primjena reverzne osmoze u pripremi vode za prehrambenu industriju." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:113938

Topić, I. (2009). 'Primjena reverzne osmoze u pripremi vode za prehrambenu industriju', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:113938

Topić I. Primjena reverzne osmoze u pripremi vode za prehrambenu industriju [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:113938

I. Topić, "Primjena reverzne osmoze u pripremi vode za prehrambenu industriju", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:113938

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.