diplomski rad
Upravljanje troškovima proizvodnje začinske paprike primjenom višefazne kalkulacije
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. urn:nbn:hr:151:496589

Klepo, Josipa
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za bioekonomiju i ruralni razvoj

Citirajte ovaj rad

Klepo, J. (2018). Upravljanje troškovima proizvodnje začinske paprike primjenom višefazne kalkulacije (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:496589

Klepo, Josipa. "Upravljanje troškovima proizvodnje začinske paprike primjenom višefazne kalkulacije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:496589

Klepo, Josipa. "Upravljanje troškovima proizvodnje začinske paprike primjenom višefazne kalkulacije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:496589

Klepo, J. (2018). 'Upravljanje troškovima proizvodnje začinske paprike primjenom višefazne kalkulacije', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:496589

Klepo J. Upravljanje troškovima proizvodnje začinske paprike primjenom višefazne kalkulacije [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2018 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:496589

J. Klepo, "Upravljanje troškovima proizvodnje začinske paprike primjenom višefazne kalkulacije", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:496589

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.