Procjena dnevnog unosa kuhinjske soli u organizam iz 24-satne natrijureze
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet, 2018. urn:nbn:hr:152:028053
Mijatović, Matea
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Medicinski fakultet Osijek
Citirajte ovaj rad
Mijatović, M. (2018). Procjena dnevnog unosa kuhinjske soli u organizam iz 24-satne natrijureze (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:028053
Mijatović, Matea. "Procjena dnevnog unosa kuhinjske soli u organizam iz 24-satne natrijureze." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:028053
Mijatović, Matea. "Procjena dnevnog unosa kuhinjske soli u organizam iz 24-satne natrijureze." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:028053
Mijatović, M. (2018). 'Procjena dnevnog unosa kuhinjske soli u organizam iz 24-satne natrijureze', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, citirano: 02.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:028053
Mijatović M. Procjena dnevnog unosa kuhinjske soli u organizam iz 24-satne natrijureze [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 02.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:028053
M. Mijatović, "Procjena dnevnog unosa kuhinjske soli u organizam iz 24-satne natrijureze", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:028053