diplomski rad
Usporedba disk difuzije i metode prijelomne točke u ispitivanju osjetljivosti striktno anaerobnih bakterija
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, 2023. urn:nbn:hr:152:403709

Šajkunović, Ines
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Medicinski fakultet Osijek

Citirajte ovaj rad

Šajkunović, I. (2023). Usporedba disk difuzije i metode prijelomne točke u ispitivanju osjetljivosti striktno anaerobnih bakterija (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:403709

Šajkunović, Ines. "Usporedba disk difuzije i metode prijelomne točke u ispitivanju osjetljivosti striktno anaerobnih bakterija." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:403709

Šajkunović, Ines. "Usporedba disk difuzije i metode prijelomne točke u ispitivanju osjetljivosti striktno anaerobnih bakterija." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:403709

Šajkunović, I. (2023). 'Usporedba disk difuzije i metode prijelomne točke u ispitivanju osjetljivosti striktno anaerobnih bakterija', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, citirano: 13.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:403709

Šajkunović I. Usporedba disk difuzije i metode prijelomne točke u ispitivanju osjetljivosti striktno anaerobnih bakterija [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 13.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:403709

I. Šajkunović, "Usporedba disk difuzije i metode prijelomne točke u ispitivanju osjetljivosti striktno anaerobnih bakterija", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:403709

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.