Stručni rad - Stručni rad
Utjecaj pektina i sadržaja šećera na senzorska svojstva džemova od borovnica
U: Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma. Zagreb: Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. str. 476-481. urn:nbn:hr:277:670957

Obradović, Valentina; Bakač, Maja; Škrabal, Svjetlana; Ergović Ravančić, Maja; Marčetić, Helena; Mesić, Josip

Citirajte ovaj rad

Obradović, V., Bakač, M., Škrabal, S., Ergović Ravančić, M., Marčetić, H. i Mesić, J. (2024). Utjecaj pektina i sadržaja šećera na senzorska svojstva džemova od borovnica. Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma (str. 476-481). Zagreb: Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:670957

Obradović, Valentina, et al. "Utjecaj pektina i sadržaja šećera na senzorska svojstva džemova od borovnica." Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma, Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024, str. 476-481. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:670957

Obradović, Valentina, Maja Bakač, Svjetlana Škrabal, Maja Ergović Ravančić, Helena Marčetić i Josip Mesić. "Utjecaj pektina i sadržaja šećera na senzorska svojstva džemova od borovnica." U Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma, 476-481. Zagreb: Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. Citirano 14.07.2024.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:670957

Obradović, V., et al. (2024) 'Utjecaj pektina i sadržaja šećera na senzorska svojstva džemova od borovnica', Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma, Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, Zagreb, str. 476-481. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:670957 (Datum pristupa: 14.07.2024.)

Obradović V, Bakač M, Škrabal S, Ergović Ravančić M, Marčetić H, Mesić J. Utjecaj pektina i sadržaja šećera na senzorska svojstva džemova od borovnica. Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma. Zagreb: Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska; 2024. Str. 476-481. [pristupljeno 14.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:670957

V. Obradović, M. Bakač, S. Škrabal, M. Ergović Ravančić, H. Marčetić i J. Mesić, "Utjecaj pektina i sadržaja šećera na senzorska svojstva džemova od borovnica", Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma Zagreb: Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:670957 [Citirano: 14.07.2024.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.