prikaz prve stranice dokumenta NUTRIJENTI I RAST ALGA KULT. Chlorella kessleri FOTT et NOV. U VODI DUNAVA I SAKADAŠKOG JEZERA
Rad nije dostupan
diplomski rad
NUTRIJENTI I RAST ALGA KULT. Chlorella kessleri FOTT et NOV. U VODI DUNAVA I SAKADAŠKOG JEZERA
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2014. urn:nbn:hr:181:052259

Mrđenović, Biljana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Odjel za biologiju

Citirajte ovaj rad

Mrđenović, B. (2014). NUTRIJENTI I RAST ALGA KULT. Chlorella kessleri FOTT et NOV. U VODI DUNAVA I SAKADAŠKOG JEZERA (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:052259

Mrđenović, Biljana. "NUTRIJENTI I RAST ALGA KULT. Chlorella kessleri FOTT et NOV. U VODI DUNAVA I SAKADAŠKOG JEZERA." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:052259

Mrđenović, Biljana. "NUTRIJENTI I RAST ALGA KULT. Chlorella kessleri FOTT et NOV. U VODI DUNAVA I SAKADAŠKOG JEZERA." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:052259

Mrđenović, B. (2014). 'NUTRIJENTI I RAST ALGA KULT. Chlorella kessleri FOTT et NOV. U VODI DUNAVA I SAKADAŠKOG JEZERA', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:052259

Mrđenović B. NUTRIJENTI I RAST ALGA KULT. Chlorella kessleri FOTT et NOV. U VODI DUNAVA I SAKADAŠKOG JEZERA [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju; 2014 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:052259

B. Mrđenović, "NUTRIJENTI I RAST ALGA KULT. Chlorella kessleri FOTT et NOV. U VODI DUNAVA I SAKADAŠKOG JEZERA", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:052259

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.