master's thesis
Optimization of handwashing paste formulation utilizing bleaching clay derived from sunflower oil refining process

Valentina Grbec (2011)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Process Design and Construction Materials
Cite this document...

Grbec, V. (2011). Optimiranje sastava paste za pranje ruku s dodatkom zemlje za bijeljenje iz procesa rafinacije suncokretovog ulja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:385642

Grbec, Valentina. "Optimiranje sastava paste za pranje ruku s dodatkom zemlje za bijeljenje iz procesa rafinacije suncokretovog ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:385642

Grbec, Valentina. "Optimiranje sastava paste za pranje ruku s dodatkom zemlje za bijeljenje iz procesa rafinacije suncokretovog ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:385642

Grbec, V. (2011). 'Optimiranje sastava paste za pranje ruku s dodatkom zemlje za bijeljenje iz procesa rafinacije suncokretovog ulja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 March 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:385642

Grbec V. Optimiranje sastava paste za pranje ruku s dodatkom zemlje za bijeljenje iz procesa rafinacije suncokretovog ulja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2019 March 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:385642

V. Grbec, "Optimiranje sastava paste za pranje ruku s dodatkom zemlje za bijeljenje iz procesa rafinacije suncokretovog ulja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:385642