Utjecaj parametara homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje
završni rad
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. urn:nbn:hr:109:700257
Živanović, Dalibor
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food Technologies
Cite this document
Živanović, D. (2014). Utjecaj parametara homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje : završni rad (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:700257
Živanović, Dalibor. "Utjecaj parametara homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje : završni rad." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:700257
Živanović, Dalibor. "Utjecaj parametara homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje : završni rad." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:700257
Živanović, D. (2014). 'Utjecaj parametara homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje : završni rad', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:700257
Živanović D. Utjecaj parametara homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje : završni rad [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2014 [cited 2024 April 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:700257
D. Živanović, "Utjecaj parametara homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje : završni rad", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:700257