Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i
antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia
officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2019. urn:nbn:hr:181:930877
Čavčić, Dalma
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Department of biology
Čavčić, D. (2019). Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i
antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia
officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2 (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:930877
Čavčić, Dalma. "Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i
antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia
officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:930877
Čavčić, Dalma. "Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i
antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia
officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:930877
Čavčić, D. (2019). 'Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i
antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia
officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, accessed 16 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:930877
Čavčić D. Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i
antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia
officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2 [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology; 2019 [cited 2024 October 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:930877
D. Čavčić, "Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i
antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia
officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:930877