prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i  antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia  officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2
Rad dostupan nakon 2024-12-05
diplomski rad
Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2019. urn:nbn:hr:181:930877

Čavčić, Dalma
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Odjel za biologiju

Citirajte ovaj rad

Čavčić, D. (2019). Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2 (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:930877

Čavčić, Dalma. "Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:930877

Čavčić, Dalma. "Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:930877

Čavčić, D. (2019). 'Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:930877

Čavčić D. Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2 [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju; 2019 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:930877

D. Čavčić, "Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:930877

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.