diplomski rad
Zadržavanje tvari boje i arome u soku aronije tijekom koncentriranja nanofiltracijom
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. urn:nbn:hr:109:554420

Rukavina, Josipa
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Rukavina, J. (2016). Zadržavanje tvari boje i arome u soku aronije tijekom koncentriranja nanofiltracijom (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:554420

Rukavina, Josipa. "Zadržavanje tvari boje i arome u soku aronije tijekom koncentriranja nanofiltracijom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:554420

Rukavina, Josipa. "Zadržavanje tvari boje i arome u soku aronije tijekom koncentriranja nanofiltracijom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:554420

Rukavina, J. (2016). 'Zadržavanje tvari boje i arome u soku aronije tijekom koncentriranja nanofiltracijom', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 13.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:554420

Rukavina J. Zadržavanje tvari boje i arome u soku aronije tijekom koncentriranja nanofiltracijom [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 13.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:554420

J. Rukavina, "Zadržavanje tvari boje i arome u soku aronije tijekom koncentriranja nanofiltracijom", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:554420

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.