diplomski rad
Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost palmine masti

Anđelka Palameta (2015)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Palameta, A. (2015). Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost palmine masti (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:913387

Palameta, Anđelka. "Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost palmine masti." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:913387

Palameta, Anđelka. "Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost palmine masti." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:913387

Palameta, A. (2015). 'Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost palmine masti', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 21.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:913387

Palameta A. Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost palmine masti [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 21.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:913387

A. Palameta, "Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost palmine masti", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:913387