disertacija
Karakterizacija polifenola u voću i njihov utjecaj na antioksidacijsku aktivnost voća

Lidija Jakobek (2007)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Katedra za primijenjenu kemiju i instrumentalne metode
Citirajte ovaj rad...

Jakobek, L. (2007). Karakterizacija polifenola u voću i njihov utjecaj na antioksidacijsku aktivnost voća (Disertacija). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:469665

Jakobek, Lidija. "Karakterizacija polifenola u voću i njihov utjecaj na antioksidacijsku aktivnost voća." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:469665

Jakobek, Lidija. "Karakterizacija polifenola u voću i njihov utjecaj na antioksidacijsku aktivnost voća." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:469665

Jakobek, L. (2007). 'Karakterizacija polifenola u voću i njihov utjecaj na antioksidacijsku aktivnost voća', Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:469665

Jakobek L. Karakterizacija polifenola u voću i njihov utjecaj na antioksidacijsku aktivnost voća [Disertacija]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2007 [pristupljeno 23.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:469665

L. Jakobek, "Karakterizacija polifenola u voću i njihov utjecaj na antioksidacijsku aktivnost voća", Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:469665