disertacija
Utjecaj dodataka i skladištenja na kvalitetu, reološka i termofizikalna svojstva paste od maline

Anita Pichler (2011)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad...

Pichler, A. (2011). Utjecaj dodataka i skladištenja na kvalitetu, reološka i termofizikalna svojstva paste od maline (Disertacija). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:512749

Pichler, Anita. "Utjecaj dodataka i skladištenja na kvalitetu, reološka i termofizikalna svojstva paste od maline." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:512749

Pichler, Anita. "Utjecaj dodataka i skladištenja na kvalitetu, reološka i termofizikalna svojstva paste od maline." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:512749

Pichler, A. (2011). 'Utjecaj dodataka i skladištenja na kvalitetu, reološka i termofizikalna svojstva paste od maline', Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:512749

Pichler A. Utjecaj dodataka i skladištenja na kvalitetu, reološka i termofizikalna svojstva paste od maline [Disertacija]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 23.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:512749

A. Pichler, "Utjecaj dodataka i skladištenja na kvalitetu, reološka i termofizikalna svojstva paste od maline", Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:512749