diplomski rad
Antifungalni učinak različitih spojeva na odabrane vrste kvasaca roda Candida
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. urn:nbn:hr:109:363637

Martinović, Marijana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za biologiju i mikrobiologiju

Citirajte ovaj rad

Martinović, M. (2014). Antifungalni učinak različitih spojeva na odabrane vrste kvasaca roda Candida (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:363637

Martinović, Marijana. "Antifungalni učinak različitih spojeva na odabrane vrste kvasaca roda Candida." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:363637

Martinović, Marijana. "Antifungalni učinak različitih spojeva na odabrane vrste kvasaca roda Candida." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:363637

Martinović, M. (2014). 'Antifungalni učinak različitih spojeva na odabrane vrste kvasaca roda Candida', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:363637

Martinović M. Antifungalni učinak različitih spojeva na odabrane vrste kvasaca roda Candida [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:363637

M. Martinović, "Antifungalni učinak različitih spojeva na odabrane vrste kvasaca roda Candida", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:363637

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.