završni specijalistički
Utjecaj različitih antioksidansa i biljnih ekstrakata na stabilnost žitarica za doručak

Maja Sajdl (2013)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad...

Sajdl, M. (2013). Utjecaj različitih antioksidansa i biljnih ekstrakata na stabilnost žitarica za doručak (Završni specijalistički). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176977

Sajdl, Maja. "Utjecaj različitih antioksidansa i biljnih ekstrakata na stabilnost žitarica za doručak." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176977

Sajdl, Maja. "Utjecaj različitih antioksidansa i biljnih ekstrakata na stabilnost žitarica za doručak." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176977

Sajdl, M. (2013). 'Utjecaj različitih antioksidansa i biljnih ekstrakata na stabilnost žitarica za doručak', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 21.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176977

Sajdl M. Utjecaj različitih antioksidansa i biljnih ekstrakata na stabilnost žitarica za doručak [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 21.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176977

M. Sajdl, "Utjecaj različitih antioksidansa i biljnih ekstrakata na stabilnost žitarica za doručak", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176977