diplomski rad
Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom modificiranih škrobova

Jelena Klenkar (2011)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Klenkar, J. (2011). Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom modificiranih škrobova (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:664167

Klenkar, Jelena. "Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom modificiranih škrobova." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:664167

Klenkar, Jelena. "Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom modificiranih škrobova." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:664167

Klenkar, J. (2011). 'Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom modificiranih škrobova', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:664167

Klenkar J. Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom modificiranih škrobova [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 23.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:664167

J. Klenkar, "Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom modificiranih škrobova", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:664167