diplomski rad
Utjecaj dodatka biljnih ekstrakata na stabilnost antocijana soka kupine

Blanka Bilić (2011)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Bilić, B. (2011). Utjecaj dodatka biljnih ekstrakata na stabilnost antocijana soka kupine (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:574675

Bilić, Blanka. "Utjecaj dodatka biljnih ekstrakata na stabilnost antocijana soka kupine." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:574675

Bilić, Blanka. "Utjecaj dodatka biljnih ekstrakata na stabilnost antocijana soka kupine." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:574675

Bilić, B. (2011). 'Utjecaj dodatka biljnih ekstrakata na stabilnost antocijana soka kupine', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 21.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:574675

Bilić B. Utjecaj dodatka biljnih ekstrakata na stabilnost antocijana soka kupine [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 21.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:574675

B. Bilić, "Utjecaj dodatka biljnih ekstrakata na stabilnost antocijana soka kupine", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:574675