prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj sastojaka na reološke karakteristike namaza od suncokreta
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj sastojaka na reološke karakteristike namaza od suncokreta
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. urn:nbn:hr:109:190341

Nosić, Tonka
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Nosić, T. (2013). Utjecaj sastojaka na reološke karakteristike namaza od suncokreta (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:190341

Nosić, Tonka. "Utjecaj sastojaka na reološke karakteristike namaza od suncokreta." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:190341

Nosić, Tonka. "Utjecaj sastojaka na reološke karakteristike namaza od suncokreta." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:190341

Nosić, T. (2013). 'Utjecaj sastojaka na reološke karakteristike namaza od suncokreta', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:190341

Nosić T. Utjecaj sastojaka na reološke karakteristike namaza od suncokreta [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:190341

T. Nosić, "Utjecaj sastojaka na reološke karakteristike namaza od suncokreta", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:190341

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.