prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj brzine miješanja na učinkovitost koagulacije i flokulacije
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj brzine miješanja na učinkovitost koagulacije i flokulacije
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. urn:nbn:hr:109:564835

Mikić, Gorana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
Katedra za fundamentalnu kemiju

Citirajte ovaj rad

Mikić, G. (2013). Utjecaj brzine miješanja na učinkovitost koagulacije i flokulacije (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:564835

Mikić, Gorana. "Utjecaj brzine miješanja na učinkovitost koagulacije i flokulacije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:564835

Mikić, Gorana. "Utjecaj brzine miješanja na učinkovitost koagulacije i flokulacije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:564835

Mikić, G. (2013). 'Utjecaj brzine miješanja na učinkovitost koagulacije i flokulacije', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:564835

Mikić G. Utjecaj brzine miješanja na učinkovitost koagulacije i flokulacije [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:564835

G. Mikić, "Utjecaj brzine miješanja na učinkovitost koagulacije i flokulacije", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:564835

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.