završni rad
Utjecaj dodatka trehaloze i maltoze na udio fenola i antocijana u soku višnje

Ana Fotez (2015)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Fotez, A. (2015). Utjecaj dodatka trehaloze i maltoze na udio fenola i antocijana u soku višnje (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:946935

Fotez, Ana. "Utjecaj dodatka trehaloze i maltoze na udio fenola i antocijana u soku višnje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:946935

Fotez, Ana. "Utjecaj dodatka trehaloze i maltoze na udio fenola i antocijana u soku višnje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:946935

Fotez, A. (2015). 'Utjecaj dodatka trehaloze i maltoze na udio fenola i antocijana u soku višnje', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 21.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:946935

Fotez A. Utjecaj dodatka trehaloze i maltoze na udio fenola i antocijana u soku višnje [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 21.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:946935

A. Fotez, "Utjecaj dodatka trehaloze i maltoze na udio fenola i antocijana u soku višnje", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:946935