diplomski rad
Utjecaj membranske filtracije na aromu i kemijski sastav vina sorte Graševina

Ivana Vrdoljak (2009)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Vrdoljak, I. (2009). Utjecaj membranske filtracije na aromu i kemijski sastav vina sorte Graševina (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:547577

Vrdoljak, Ivana. "Utjecaj membranske filtracije na aromu i kemijski sastav vina sorte Graševina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:547577

Vrdoljak, Ivana. "Utjecaj membranske filtracije na aromu i kemijski sastav vina sorte Graševina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:547577

Vrdoljak, I. (2009). 'Utjecaj membranske filtracije na aromu i kemijski sastav vina sorte Graševina', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 21.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:547577

Vrdoljak I. Utjecaj membranske filtracije na aromu i kemijski sastav vina sorte Graševina [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 21.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:547577

I. Vrdoljak, "Utjecaj membranske filtracije na aromu i kemijski sastav vina sorte Graševina", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:547577