prikaz prve stranice dokumenta Morfološke karakteristike medonosnog bilja na području Dervente
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Morfološke karakteristike medonosnog bilja na području Dervente
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. urn:nbn:hr:109:228286

Panzalović, Valentina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za biologiju i mikrobiologiju

Citirajte ovaj rad

Panzalović, V. (2011). Morfološke karakteristike medonosnog bilja na području Dervente (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:228286

Panzalović, Valentina. "Morfološke karakteristike medonosnog bilja na području Dervente." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:228286

Panzalović, Valentina. "Morfološke karakteristike medonosnog bilja na području Dervente." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:228286

Panzalović, V. (2011). 'Morfološke karakteristike medonosnog bilja na području Dervente', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:228286

Panzalović V. Morfološke karakteristike medonosnog bilja na području Dervente [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:228286

V. Panzalović, "Morfološke karakteristike medonosnog bilja na području Dervente", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:228286

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.