prikaz prve stranice dokumenta Praćenje kvalitete pšeničnog brašna i kruha s dodatkom posija
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Praćenje kvalitete pšeničnog brašna i kruha s dodatkom posija
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. urn:nbn:hr:109:187031

Vranješ, Dubravka
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica

Citirajte ovaj rad

Vranješ, D. (2010). Praćenje kvalitete pšeničnog brašna i kruha s dodatkom posija (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:187031

Vranješ, Dubravka. "Praćenje kvalitete pšeničnog brašna i kruha s dodatkom posija." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:187031

Vranješ, Dubravka. "Praćenje kvalitete pšeničnog brašna i kruha s dodatkom posija." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:187031

Vranješ, D. (2010). 'Praćenje kvalitete pšeničnog brašna i kruha s dodatkom posija', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:187031

Vranješ D. Praćenje kvalitete pšeničnog brašna i kruha s dodatkom posija [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:187031

D. Vranješ, "Praćenje kvalitete pšeničnog brašna i kruha s dodatkom posija", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:187031

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.