diplomski rad
Modifikacija škroba pšenice smjesom azelainske kiseline i acetanhidrida

Branka Žukić (2010)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad...

Žukić, B. (2010). Modifikacija škroba pšenice smjesom azelainske kiseline i acetanhidrida (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:018579

Žukić, Branka. "Modifikacija škroba pšenice smjesom azelainske kiseline i acetanhidrida." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:018579

Žukić, Branka. "Modifikacija škroba pšenice smjesom azelainske kiseline i acetanhidrida." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:018579

Žukić, B. (2010). 'Modifikacija škroba pšenice smjesom azelainske kiseline i acetanhidrida', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 21.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:018579

Žukić B. Modifikacija škroba pšenice smjesom azelainske kiseline i acetanhidrida [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 21.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:018579

B. Žukić, "Modifikacija škroba pšenice smjesom azelainske kiseline i acetanhidrida", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:018579