prikaz prve stranice dokumenta Primjena lančane reakcije polimerazom u razlikovanju sorti višanja
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Primjena lančane reakcije polimerazom u razlikovanju sorti višanja
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. urn:nbn:hr:109:183505

Viljevac, Marina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
Katedra za ekologiju i toksikologiju

Citirajte ovaj rad

Viljevac, M. (2009). Primjena lančane reakcije polimerazom u razlikovanju sorti višanja (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:183505

Viljevac, Marina. "Primjena lančane reakcije polimerazom u razlikovanju sorti višanja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:183505

Viljevac, Marina. "Primjena lančane reakcije polimerazom u razlikovanju sorti višanja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:183505

Viljevac, M. (2009). 'Primjena lančane reakcije polimerazom u razlikovanju sorti višanja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:183505

Viljevac M. Primjena lančane reakcije polimerazom u razlikovanju sorti višanja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:183505

M. Viljevac, "Primjena lančane reakcije polimerazom u razlikovanju sorti višanja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:183505

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.