prikaz prve stranice dokumenta Promjena boje džemova od naranči tijekom skladištenja
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Promjena boje džemova od naranči tijekom skladištenja
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. urn:nbn:hr:109:566089

Đurkan, Ivana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Đurkan, I. (2010). Promjena boje džemova od naranči tijekom skladištenja (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:566089

Đurkan, Ivana. "Promjena boje džemova od naranči tijekom skladištenja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:566089

Đurkan, Ivana. "Promjena boje džemova od naranči tijekom skladištenja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:566089

Đurkan, I. (2010). 'Promjena boje džemova od naranči tijekom skladištenja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:566089

Đurkan I. Promjena boje džemova od naranči tijekom skladištenja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:566089

I. Đurkan, "Promjena boje džemova od naranči tijekom skladištenja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:566089

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.