prikaz prve stranice dokumenta Proizvodnja kruha iz prekrupe i brašna cjelovitog zrna
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Proizvodnja kruha iz prekrupe i brašna cjelovitog zrna
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. urn:nbn:hr:109:132375

Gelemanović, Marta
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Gelemanović, M. (2011). Proizvodnja kruha iz prekrupe i brašna cjelovitog zrna (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:132375

Gelemanović, Marta. "Proizvodnja kruha iz prekrupe i brašna cjelovitog zrna." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:132375

Gelemanović, Marta. "Proizvodnja kruha iz prekrupe i brašna cjelovitog zrna." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:132375

Gelemanović, M. (2011). 'Proizvodnja kruha iz prekrupe i brašna cjelovitog zrna', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:132375

Gelemanović M. Proizvodnja kruha iz prekrupe i brašna cjelovitog zrna [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:132375

M. Gelemanović, "Proizvodnja kruha iz prekrupe i brašna cjelovitog zrna", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:132375

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.