prikaz prve stranice dokumenta Opće osobine i mogućnosti primjene kvasca iz roda Saccharomyces
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Opće osobine i mogućnosti primjene kvasca iz roda Saccharomyces
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. urn:nbn:hr:109:291412

Šprem, Antonela
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za biologiju i mikrobiologiju

Citirajte ovaj rad

Šprem, A. (2012). Opće osobine i mogućnosti primjene kvasca iz roda Saccharomyces (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:291412

Šprem, Antonela. "Opće osobine i mogućnosti primjene kvasca iz roda Saccharomyces." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:291412

Šprem, Antonela. "Opće osobine i mogućnosti primjene kvasca iz roda Saccharomyces." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:291412

Šprem, A. (2012). 'Opće osobine i mogućnosti primjene kvasca iz roda Saccharomyces', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:291412

Šprem A. Opće osobine i mogućnosti primjene kvasca iz roda Saccharomyces [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:291412

A. Šprem, "Opće osobine i mogućnosti primjene kvasca iz roda Saccharomyces", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:291412

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.