prikaz prve stranice dokumenta Proizvodnja tradicionalnih mesnih proizvoda od mesa crne slavonske svinje
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Proizvodnja tradicionalnih mesnih proizvoda od mesa crne slavonske svinje
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. urn:nbn:hr:109:745984

Friščić, Stjepan
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i mlijeka

Citirajte ovaj rad

Friščić, S. (2013). Proizvodnja tradicionalnih mesnih proizvoda od mesa crne slavonske svinje (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:745984

Friščić, Stjepan. "Proizvodnja tradicionalnih mesnih proizvoda od mesa crne slavonske svinje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:745984

Friščić, Stjepan. "Proizvodnja tradicionalnih mesnih proizvoda od mesa crne slavonske svinje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:745984

Friščić, S. (2013). 'Proizvodnja tradicionalnih mesnih proizvoda od mesa crne slavonske svinje', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:745984

Friščić S. Proizvodnja tradicionalnih mesnih proizvoda od mesa crne slavonske svinje [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:745984

S. Friščić, "Proizvodnja tradicionalnih mesnih proizvoda od mesa crne slavonske svinje", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:745984

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.