prikaz prve stranice dokumenta Kinetika otpuštanja proteina tijekom ultrazvučne homogenizacije plijesni Aspergillus flavus
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Kinetika otpuštanja proteina tijekom ultrazvučne homogenizacije plijesni Aspergillus flavus
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. urn:nbn:hr:109:080024

Sluganović, Ana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
Katedra za ekologiju i toksikologiju

Citirajte ovaj rad

Sluganović, A. (2013). Kinetika otpuštanja proteina tijekom ultrazvučne homogenizacije plijesni Aspergillus flavus (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:080024

Sluganović, Ana. "Kinetika otpuštanja proteina tijekom ultrazvučne homogenizacije plijesni Aspergillus flavus." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:080024

Sluganović, Ana. "Kinetika otpuštanja proteina tijekom ultrazvučne homogenizacije plijesni Aspergillus flavus." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:080024

Sluganović, A. (2013). 'Kinetika otpuštanja proteina tijekom ultrazvučne homogenizacije plijesni Aspergillus flavus', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:080024

Sluganović A. Kinetika otpuštanja proteina tijekom ultrazvučne homogenizacije plijesni Aspergillus flavus [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:080024

A. Sluganović, "Kinetika otpuštanja proteina tijekom ultrazvučne homogenizacije plijesni Aspergillus flavus", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:080024

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.