prikaz prve stranice dokumenta Određivanje ekspanzijskog omjera i dijametra ekstrudata s dodatkom pšenice obogaćene selenom
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Određivanje ekspanzijskog omjera i dijametra ekstrudata s dodatkom pšenice obogaćene selenom
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. urn:nbn:hr:109:510380

Jelinić, Josip
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Jelinić, J. (2017). Određivanje ekspanzijskog omjera i dijametra ekstrudata s dodatkom pšenice obogaćene selenom (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:510380

Jelinić, Josip. "Određivanje ekspanzijskog omjera i dijametra ekstrudata s dodatkom pšenice obogaćene selenom." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:510380

Jelinić, Josip. "Određivanje ekspanzijskog omjera i dijametra ekstrudata s dodatkom pšenice obogaćene selenom." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:510380

Jelinić, J. (2017). 'Određivanje ekspanzijskog omjera i dijametra ekstrudata s dodatkom pšenice obogaćene selenom', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:510380

Jelinić J. Određivanje ekspanzijskog omjera i dijametra ekstrudata s dodatkom pšenice obogaćene selenom [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:510380

J. Jelinić, "Određivanje ekspanzijskog omjera i dijametra ekstrudata s dodatkom pšenice obogaćene selenom", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:510380

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.