prikaz prve stranice dokumenta Karcinom debelog crijeva - povezanost s unosom crvenog mesa i začinjene hrane
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Karcinom debelog crijeva - povezanost s unosom crvenog mesa i začinjene hrane
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. urn:nbn:hr:109:863590

Lijić, Jelena
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu

Citirajte ovaj rad

Lijić, J. (2017). Karcinom debelog crijeva - povezanost s unosom crvenog mesa i začinjene hrane (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:863590

Lijić, Jelena. "Karcinom debelog crijeva - povezanost s unosom crvenog mesa i začinjene hrane." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:863590

Lijić, Jelena. "Karcinom debelog crijeva - povezanost s unosom crvenog mesa i začinjene hrane." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:863590

Lijić, J. (2017). 'Karcinom debelog crijeva - povezanost s unosom crvenog mesa i začinjene hrane', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:863590

Lijić J. Karcinom debelog crijeva - povezanost s unosom crvenog mesa i začinjene hrane [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:863590

J. Lijić, "Karcinom debelog crijeva - povezanost s unosom crvenog mesa i začinjene hrane", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:863590

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.