diplomski rad
Utjecaj emulgatora poliglicerol poliricinoleata na svojstva krem namaza od kikirikija
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. urn:nbn:hr:109:232693

Banović, Marija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Banović, M. (2017). Utjecaj emulgatora poliglicerol poliricinoleata na svojstva krem namaza od kikirikija (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:232693

Banović, Marija. "Utjecaj emulgatora poliglicerol poliricinoleata na svojstva krem namaza od kikirikija." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:232693

Banović, Marija. "Utjecaj emulgatora poliglicerol poliricinoleata na svojstva krem namaza od kikirikija." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:232693

Banović, M. (2017). 'Utjecaj emulgatora poliglicerol poliricinoleata na svojstva krem namaza od kikirikija', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 10.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:232693

Banović M. Utjecaj emulgatora poliglicerol poliricinoleata na svojstva krem namaza od kikirikija [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 10.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:232693

M. Banović, "Utjecaj emulgatora poliglicerol poliricinoleata na svojstva krem namaza od kikirikija", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:232693

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.