prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. urn:nbn:hr:109:771786

Rusman, Štefica
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Rusman, Š. (2009). Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:771786

Rusman, Štefica. "Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:771786

Rusman, Štefica. "Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:771786

Rusman, Š. (2009). 'Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:771786

Rusman Š. Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:771786

Š. Rusman, "Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:771786

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.