završni rad
Prisutnost i uklanjanje mikroorganizama u vodama različitog podrijetla
završni rad
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. urn:nbn:hr:109:732821

Pejić, Sonja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za biologiju i mikrobiologiju

Citirajte ovaj rad

Pejić, S. (2014). Prisutnost i uklanjanje mikroorganizama u vodama različitog podrijetla : završni rad (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:732821

Pejić, Sonja. "Prisutnost i uklanjanje mikroorganizama u vodama različitog podrijetla : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:732821

Pejić, Sonja. "Prisutnost i uklanjanje mikroorganizama u vodama različitog podrijetla : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:732821

Pejić, S. (2014). 'Prisutnost i uklanjanje mikroorganizama u vodama različitog podrijetla : završni rad', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:732821

Pejić S. Prisutnost i uklanjanje mikroorganizama u vodama različitog podrijetla : završni rad [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:732821

S. Pejić, "Prisutnost i uklanjanje mikroorganizama u vodama različitog podrijetla : završni rad", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:732821

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.