završni rad
ISPITIVANJE KLIJAVOSTI SJEMENA VODENIKE (Impatiens walleriana L.) I PETUNIJE (Petunia Juss.)
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Poljoprivredni fakultet, 2016. urn:nbn:hr:151:247741

Babac, Dominika
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Babac, D. (2016). ISPITIVANJE KLIJAVOSTI SJEMENA VODENIKE (Impatiens walleriana L.) I PETUNIJE (Petunia Juss.) (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:247741

Babac, Dominika. "ISPITIVANJE KLIJAVOSTI SJEMENA VODENIKE (Impatiens walleriana L.) I PETUNIJE (Petunia Juss.)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:247741

Babac, Dominika. "ISPITIVANJE KLIJAVOSTI SJEMENA VODENIKE (Impatiens walleriana L.) I PETUNIJE (Petunia Juss.)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:247741

Babac, D. (2016). 'ISPITIVANJE KLIJAVOSTI SJEMENA VODENIKE (Impatiens walleriana L.) I PETUNIJE (Petunia Juss.)', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 17.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:247741

Babac D. ISPITIVANJE KLIJAVOSTI SJEMENA VODENIKE (Impatiens walleriana L.) I PETUNIJE (Petunia Juss.) [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2016 [pristupljeno 17.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:247741

D. Babac, "ISPITIVANJE KLIJAVOSTI SJEMENA VODENIKE (Impatiens walleriana L.) I PETUNIJE (Petunia Juss.)", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:247741

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.