diplomski rad
Utjecaj tehničkih čimbenika raspršivanja na pokrivenost lisne površine s radijalnim raspršivačem u nasadu jabuke
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Poljoprivredni fakultet, 2016. urn:nbn:hr:151:254374

Milošević, Josip
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Mehanizaciju

Citirajte ovaj rad

Milošević, J. (2016). Utjecaj tehničkih čimbenika raspršivanja na pokrivenost lisne površine s radijalnim raspršivačem u nasadu jabuke (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:254374

Milošević, Josip. "Utjecaj tehničkih čimbenika raspršivanja na pokrivenost lisne površine s radijalnim raspršivačem u nasadu jabuke." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:254374

Milošević, Josip. "Utjecaj tehničkih čimbenika raspršivanja na pokrivenost lisne površine s radijalnim raspršivačem u nasadu jabuke." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:254374

Milošević, J. (2016). 'Utjecaj tehničkih čimbenika raspršivanja na pokrivenost lisne površine s radijalnim raspršivačem u nasadu jabuke', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:254374

Milošević J. Utjecaj tehničkih čimbenika raspršivanja na pokrivenost lisne površine s radijalnim raspršivačem u nasadu jabuke [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2016 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:254374

J. Milošević, "Utjecaj tehničkih čimbenika raspršivanja na pokrivenost lisne površine s radijalnim raspršivačem u nasadu jabuke", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:254374

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.