diplomski rad
Utjecaj gustoće sjetve na porast, prinos i kvalitetu korijena šećerne repe u 2014. godini
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Poljoprivredni fakultet, 2015. urn:nbn:hr:151:201920

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Jelić, S. (2015). Utjecaj gustoće sjetve na porast, prinos i kvalitetu korijena šećerne repe u 2014. godini (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:201920

Jelić, Sanja. "Utjecaj gustoće sjetve na porast, prinos i kvalitetu korijena šećerne repe u 2014. godini." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:201920

Jelić, Sanja. "Utjecaj gustoće sjetve na porast, prinos i kvalitetu korijena šećerne repe u 2014. godini." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:201920

Jelić, S. (2015). 'Utjecaj gustoće sjetve na porast, prinos i kvalitetu korijena šećerne repe u 2014. godini', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:201920

Jelić S. Utjecaj gustoće sjetve na porast, prinos i kvalitetu korijena šećerne repe u 2014. godini [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2015 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:201920

S. Jelić, "Utjecaj gustoće sjetve na porast, prinos i kvalitetu korijena šećerne repe u 2014. godini", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:201920

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.