diplomski rad
Utjecaj sorte i otkosa na funkcionalna svojstva pšenične trave (Triticum aestivum L.)
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. urn:nbn:hr:151:820554

Rupčić, Josipa
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za agroekologiju i zaštitu okoliša

Citirajte ovaj rad

Rupčić, J. (2019). Utjecaj sorte i otkosa na funkcionalna svojstva pšenične trave (Triticum aestivum L.) (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:820554

Rupčić, Josipa. "Utjecaj sorte i otkosa na funkcionalna svojstva pšenične trave (Triticum aestivum L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:820554

Rupčić, Josipa. "Utjecaj sorte i otkosa na funkcionalna svojstva pšenične trave (Triticum aestivum L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:820554

Rupčić, J. (2019). 'Utjecaj sorte i otkosa na funkcionalna svojstva pšenične trave (Triticum aestivum L.)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 13.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:820554

Rupčić J. Utjecaj sorte i otkosa na funkcionalna svojstva pšenične trave (Triticum aestivum L.) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2019 [pristupljeno 13.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:820554

J. Rupčić, "Utjecaj sorte i otkosa na funkcionalna svojstva pšenične trave (Triticum aestivum L.)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:820554

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.