završni rad
Tehnološko -tenički činitelji i ekonomski rezultati pri uzgoju začinske paprike na otvorenom
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. urn:nbn:hr:151:219246

Ćosić, Arian
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Mehanizaciju

Citirajte ovaj rad

Ćosić, A. (2019). Tehnološko -tenički činitelji i ekonomski rezultati pri uzgoju začinske paprike na otvorenom (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:219246

Ćosić, Arian. "Tehnološko -tenički činitelji i ekonomski rezultati pri uzgoju začinske paprike na otvorenom." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:219246

Ćosić, Arian. "Tehnološko -tenički činitelji i ekonomski rezultati pri uzgoju začinske paprike na otvorenom." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:219246

Ćosić, A. (2019). 'Tehnološko -tenički činitelji i ekonomski rezultati pri uzgoju začinske paprike na otvorenom', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:219246

Ćosić A. Tehnološko -tenički činitelji i ekonomski rezultati pri uzgoju začinske paprike na otvorenom [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2019 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:219246

A. Ćosić, "Tehnološko -tenički činitelji i ekonomski rezultati pri uzgoju začinske paprike na otvorenom", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:219246

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.