diplomski rad
Produktivnost ozime pšenice pri konzervacijskoj obradi tla i gnojidbi dušikom
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. urn:nbn:hr:151:275518

Tolić, Antonio
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Tolić, A. (2018). Produktivnost ozime pšenice pri konzervacijskoj obradi tla i gnojidbi dušikom (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:275518

Tolić, Antonio. "Produktivnost ozime pšenice pri konzervacijskoj obradi tla i gnojidbi dušikom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:275518

Tolić, Antonio. "Produktivnost ozime pšenice pri konzervacijskoj obradi tla i gnojidbi dušikom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:275518

Tolić, A. (2018). 'Produktivnost ozime pšenice pri konzervacijskoj obradi tla i gnojidbi dušikom', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:275518

Tolić A. Produktivnost ozime pšenice pri konzervacijskoj obradi tla i gnojidbi dušikom [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2018 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:275518

A. Tolić, "Produktivnost ozime pšenice pri konzervacijskoj obradi tla i gnojidbi dušikom", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:275518

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.