diplomski rad
Utjecaj različitih podloga na masu zaperaka kod sorte Graševine (Vitis vinifera L.)
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Poljoprivredni fakultet, 2018. urn:nbn:hr:151:082570

Zelić, Andrea
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Zelić, A. (2018). Utjecaj različitih podloga na masu zaperaka kod sorte Graševine (Vitis vinifera L.) (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:082570

Zelić, Andrea. "Utjecaj različitih podloga na masu zaperaka kod sorte Graševine (Vitis vinifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:082570

Zelić, Andrea. "Utjecaj različitih podloga na masu zaperaka kod sorte Graševine (Vitis vinifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:082570

Zelić, A. (2018). 'Utjecaj različitih podloga na masu zaperaka kod sorte Graševine (Vitis vinifera L.)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:082570

Zelić A. Utjecaj različitih podloga na masu zaperaka kod sorte Graševine (Vitis vinifera L.) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2018 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:082570

A. Zelić, "Utjecaj različitih podloga na masu zaperaka kod sorte Graševine (Vitis vinifera L.)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:082570

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.