diplomski rad
DINAMIKA NAKUPLJANJA ŠEĆERA, KISELINA I POLIFENOLA KOD SORTE POŠIP (V. vinifera L.)
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Poljoprivredni fakultet, 2017. urn:nbn:hr:151:774885

Bilanović, Jelena
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Bilanović, J. (2017). DINAMIKA NAKUPLJANJA ŠEĆERA, KISELINA I POLIFENOLA KOD SORTE POŠIP (V. vinifera L.) (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:774885

Bilanović, Jelena. "DINAMIKA NAKUPLJANJA ŠEĆERA, KISELINA I POLIFENOLA KOD SORTE POŠIP (V. vinifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:774885

Bilanović, Jelena. "DINAMIKA NAKUPLJANJA ŠEĆERA, KISELINA I POLIFENOLA KOD SORTE POŠIP (V. vinifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:774885

Bilanović, J. (2017). 'DINAMIKA NAKUPLJANJA ŠEĆERA, KISELINA I POLIFENOLA KOD SORTE POŠIP (V. vinifera L.)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:774885

Bilanović J. DINAMIKA NAKUPLJANJA ŠEĆERA, KISELINA I POLIFENOLA KOD SORTE POŠIP (V. vinifera L.) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:774885

J. Bilanović, "DINAMIKA NAKUPLJANJA ŠEĆERA, KISELINA I POLIFENOLA KOD SORTE POŠIP (V. vinifera L.)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:774885

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.